Despre noi

O casă e mai mult decât un simplu spațiu în care îți petreci timpul și dormi.

Este locul în care îți creezi amintiri, în care ești aproape de familie și în care te simți în siguranță. Și tocmai pentru a avea parte de tot confortul, credem că atenția pe care o acorzi instalațiilor din casa ta va face diferența.

Știm, cu atât de multe lucruri de stabilit când vine vorba de locuință, e greu să fii atent și la asta, de aceea pentru noi lucrurile sunt mereu clare – noi suntem experții, iar tu ești cel care se bucură de avantaje.

Așa s-a născut COMELIT – expert în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de climatizare.

De 23 de ani tu ești pe primul loc pentru noi, de aceea ne axăm pe livrarea unor produse premium, însă la prețuri corecte. Colaborăm cu cele mai cunoscute mărci internaționale precum: Uponor, Purmo, Ariston, Tece, Daikin, Irsap, Heimeier și livrăm soluții cu promptitudine pentru că știm cât de important e timpul într-un astfel de proiect.

Și tot pentru că treaba ta nu e să te pricepi și la instalații, nu ne-am limitat la a-i vinde ceva clientului, ci oferim servicii complete – de la consultanță tehnică de specialitate, la proiectare și până la punerea în funcțiune a produselor, te poți baza că echipa noastră de profesioniști va veni cu soluția completă pentru casa ta.

Transformă-ți casa în ACASĂ cu instalațiile noastre! Le găsești în magazinul online sau în locațiile fizice din Cluj-Napoca!